EKLE - SİL TARİHLERİ VE KAYIT DANIŞMANLARI
26.02.2021

EKLE - SİL İŞLEMLERİ

1. Ekle - Sil işlemleri 3 - 5 Mart 2021 tarihlerinde, saat 10:00 - 17:00 arasında yapılacaktır.

2. Ekle - Sil işlemi sadece ders kaydı yapmış olan öğrencilere tanınan bir haktır. Akademik takvimde belirtilen ders kayıt süresi içerisinde ders kaydı yapmamış olan öğrencilerin ekle-sil günlerinde ders kaydını yapabilmesi için Üniversite Yönetim Kurulunca belirtilen geç kayıt ücretini yatırması gerekmektedir.

3. Ders seçimini yapmış olan ve danışman onayını alarak kaydını kesinleştirmiş olan öğrencilerin ekle-sil haftasında ders kaydı için bölümüne gelmesi gerekmez. Ekle- sil günlerinde ders değişikliği sadece danışmanlar tarafından yapılabilir. Ders kaydında değişiklik yapmak isteyen öğrenciler, ekle-sil günlerinde danışmanı için ders değişiklik iznini açar ve değişikliği açıklayan mesaj göndererek ders ekle/sil/değiştir işlemlerini yapabilir.

Ekle - sil işlemi yapmak isteyenler aşağıda sınıflara göre ayrılmış olan kayıt danışmanlarına e-posta ya da okulun rehberindeki dahili numaralardan ulaşarak kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler.

2020 girişliler                    Dr. Öğr. Üy. Serkan Demirbaş  (sdemirbas@ogu.edu.tr)

2019 girişliler                    Dr. Öğr. Üy. Şeyda Büyükcan Sayılır  (sbuyukcan@ogu.edu.tr)

2018 girişliler                    Arş. Gör. Dr. Duygu Tanıdı  (dtanidi@ogu.edu.tr)

2017 girişliler                    Arş. Gör. Yusuf Akbaba  (yakbaba@ogu.edu.tr)