LİSANSÜSTÜ KAYIT TARİHLERİ VE KAYIT SÜRECİ HAKKINDA
20.02.2022

Değerli Lisansüstü Öğrecileri,

LÜTFEN DERS KAYDINIZA BAŞLAMADAN ÖNCE DİKKATLİCE OKUYUNUZ.

Sosyal Bilimler Enstitüsü kayıt yenileme işlemleri 24 Şubat 2022 tarihinde saat 08.00-10.30/13.00-23.00; ve 25 Şubat 2022 tarihinde saat 08.00-17.00 arasında yapılacaktır.

Ekle-Sil işlemleri ise 2 - 4 Şubat 2022 tarihlerinde saat 08.00-17.00 arasında yapılabilecektir.

ÖĞRENCILERIMIZ AKADEMIK TAKVIMDE ILAN EDILEN KAYIT DÖNEMINDE DERS KAYITLARINI KENDISI YAPMAK VE YENILEMEKLE YÜKÜMLÜDÜR.

Doktora ve Yüksek Lisans Seviyesinde Bu dönem açılan derslere ve saatlerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz:

TARİH-ANABİLİM-DALI-LİSANSÜSTÜ-DERS-PROGRAMLARI.pdf

Doktora mezuniyetiniz için I. ve II. Yarıyıl toplamda 10 Ders ve 1 Seminer almalısınız.

Yüksek lisans mezuniyeti içinse I. ve II. yarıyılda toplam 9 ders ve 1 seminer almalısınız.

Derslerinizi yukarıdaki ders programından yararlanarak seçmelisiniz. Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntemleri ve Etik dersi (eğer almadı iseniz) zorunlu derstir ve yukarıda belirtilen ders sayısına dâhildir.

Kayıtlarınızı kendiniz ve öğrenci bilgi sistemi üzerinden yapmalısınız.

Teknik sorunlar için Dr. Arş. Gör. İslam Kavas  (ikavas@ogu.edu.tr) ile iletişime geçebilirsiniz.